Curs de gralla

Descripció

El curs de gralla ofereix la possibilitat de conèixer i aprendre a tocar un instrument clau dins el folklore català. Cada vegada són més les agrupacions geganteres, colles castelleres, bastoners, etc. que apareixen al nostre país, els quals necessiten música d'acompanyament. L'objectiu és preparar un planter de grallers per tal de satisfer aquesta demanda, alhora que s'assoleix un nivell òptim de l'instrument tot formant a bons músics.

Continguts

  • Iniciació: aquells que mai han tocat la gralla aprendran la tècnica de respiració, articulació i interpretació. També coneixeran la contextualització històrica i actual de l'instrument i el repertori específic.
  • Avançat: els que ja són grallers treballarant els mateixos aspectes tècnics però a un nivell més elevat, buscant un perfeccionament de la base adquirida. A més a més, treballarant el context modern de la gralla, així com repertori actual en diverses formacions musicals.

Adreçat

A grups o persones individuals, amb o sense coneixements de l'instrument. Cal tenir en compte que no són aconsellables els grups de més de 4 - 5 persones. Als alumnes sense instrument, se'ls facilitarà una gralla.

Programació

  • Curs intensiu: cada dia durant un període curt (una setmana o quinze dies).
  • Curs de llarga durada: un dia a la setmana durant tot el curs escolar.

En ambdós casos es recomana que les classes individuals no superin l'hora de durada i les classes col·lectives les dues hores.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
699 011 640 Ivó