Escoles

Si voleu aprendre a tocar la gralla o voleu perfeccionar la vostra tècnica, podeu informar-vos en aquestes escoles, on hi trobareu a l’Ivó. Sinó, us podeu posar en contacte amb ell per a concretar classes particulars.

Aula de Sons

 • http://www.auladesons.cat
 • L’Aula de Sons és una de les escoles de música tradicional punteres al nostre país des de l’any 1997. Imparteix classes d’una gran varietat d’instruments tradicionals, així com llenguatge i altres conjunts instrumentals. Hi tenen cabuda des de nens de 3 anys a adults. Es troba a diferents poblacions catalanes.
  Les classes d’instrument són individuals i de 40 minuts, i les de llenguatges i conjunts de 45.

Aula Tradi de Salt

 • https://aulatradi.wordpress.com
 • L'Aula Tradi és un programa formatiu que cobreix la formació continuada de l’instrument, del llenguatge singular de la música tradicional i de context dels sonadors d’instruments tradicionals. El seu objectiu primordial és incidir en la millora del paisatge sonor de les festes i esdeveniments tradicionals i populars de Catalunya, garantint la correcta transmissió de tot un corpus de coneixements referits a la música tradicional i al seu entorn cultural: el món festiu i tots els seus elements.

Aula de Música Tradicional de l'Anoia (Igualada)

 • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • L’Aula de Música Tradicional a Igualada, és un projecte educatiu per formar músic que interpretin amb els instruments tradicionals catalans.

Escola de Música Tradicional de Sant Cugat

 • http://www.emtsc.cat
 • L’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat es defineix com a un projecte educatiu per a formar músics de qualitat dintre l’àmbit de la música tradicional catalana. Situada a Sant Cugat del Vallès, ofereix aprendre, a part de gralla, instruments tradicionals com el sac de gemecs, el flabiol, l’acordió o el violí.
  Les classes són individuals o en parella i de 45 minuts o 1 hora.