Anem de Festes

El projecte “Anem de festes!” neix amb la voluntat d'acostar les tradicions musicals del territori català a un públic infantil i/o jove d'una manera lúdica i propera. Per fer-ho, ens endinsem en la vida d'un jove, en Pau, que té inquietud per conèixer les festes majors i més significatives de casa seva, així com les llegendes, les danses, i les músiques que les acompanyen. D'aquesta manera, fem un recorregut per la Patum de Berga, les falles d'Isil, els balls de gitanes de Granollers, la jota de l'Ebre, les tonades de ximbomba de Mallorca, els castells, entre d'altres. L'espectacle és molt participatiu i dinàmic, de manera que els espectadors coneixen, tant la música, els instruments i la història que els presentem, de manera amena i entretinguda.

“Anem de festes!” està integrat per cinc estudiants de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), en l'àmbit d'interpretació de música tradicional i de musicologia. La barreja d'aquestes dues disciplines ens permet no només centrar-nos en els aspectes musicals, sinó també endinsar-nos en la història i el rerafons social d'aquesta part tan important de la cultura catalana. L'experiènica dels components del grup en el món del lleure i l'espectacle afavoreixen l'assoliment de l'objectiu del projecte d'una manera més satisfactòria.

Nosaltres som: Pol Aumedes (acordió diatònic, tarota, gralla i veu); Anna Crespo (violí i veu); Ivó Jordà (gralla i veu); Gina Quatrecases (clarinet, simbomba i veu); Marçal Ramon (acordió diatònic, guitarró i veu).

Esperem que us agradi la nostra proposta!

Pots escoltar-ne alguns temes clicant aquí o aquí

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
638 978 118 (Marçal)

Facebook