BigCat de Música Llatina

Aquest projecte neix de la voluntat de músics professionals llicenciats a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) de crear una gran formació instrumental moderna a partir de materials tant universals com propis de la nostra cultura.

Professionals del món del jazz i la música moderna i d'altres provinents de la cobla i la música tradicional catalana, s'han entès per a treballar conjuntament amb el mateix llenguatge i estil: la Música de fusió llatino-americana.

Sota la direcció i obres del pianista i compositor Eduardo Tancredi, la Big Cat explora repertori modern fusionat amb gèneres tradicionals com el joropo venessolà, el tango argentí, el baiao brasiler, el son montuno cubà o la sardana catalana.

A partir d'aquest material surgeix la complicitat d'una formació compacta amb un so potent, de tímbriques molt peculiars i brillants, amb arranjaments de gran complexitat on també hi ha un gran espai destinat a la creació personal i la improvisació.

El grup el formen: Marc Mas - Piano, Nico Mellon - Baix, Pau Font - Bateria, Carlos Cuenca - Percussions, Pere Miró - Saxo baríton, Miguel Ángel Garcia - Bombardí, trombó; Marcel Puig - Fiscorn, Josep Contreras - Saxo tenor, Andrés Tosti - Trompeta, Magí Canyelles - Tenora, Ivó Jordà - Gralla, Roger Cucurella - Tible, Quim Boix - Flabiol i tamborí, Eduardo Tancredi - Direcció

Pots veure i escoltar alguns temes clicant aquí.

Video de La Santa Espina
Video promocional del grup

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
669 061 891

FacebookTwitter