Criatures

Criatures” És un duet íntim, on la gralla i l’acordió es traslladen a uns terrenys poc explorats per aquests dos instruments. Sense perdre els orígens, i tocant sempre de peus al terreny tradicional, s’acosten a nous estils i a nous rítmes. Un treball minuciós per poder traslladar en un entorn concertístic aquests dos instruments tant arrelats a la festa popular a peu de carrer.

El Marçal i l’Ivó col·laboren junts en altres projectes i des de fa anys han anat fent petites aparicions conjuntament, així que era qüestió de temps que apareixés Criatures.

Es presenten en dos espectacles, que alhora són dos formats:.

De postres, acordió amb gralla.
Marçal Ramon (acordió) i Ivó Jordà (gralla)

Remenat de la delicadesa de l’acordió, diatònic és clar, i el so punyent de la gralla, això sí, rebaixada per l’ocasió. La barreja dels gustos de la terra, amb encenalls de música moderna, no oblidant-nos mai d’un toc d’improvisació. Una proposta lleugera per a tots els paladars. Ideal per a concerts acústics o de petit format: tabernes, festes, bars musicals, etc.

Criatures i els homes de seny.
Marçal Ramon,(acordió), Ivó Jordà (gralla), Iu Boixader (contrabaix) i Oriol López (bateria).

Amplien la formació original amb una base formada per contrabaix i bateria. Aquesta variant li dóna un plus de varietat i sonoritat. Es pot interpretar en acústic o sonoritzats si les condicions ho requereixen.

Pots escoltar-ne alguns temes clicant aquí o aquí

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
criaturesmusica.cat
Subscriure el butlletí de Criatures
699 011 640 (Ivó)

Facebook Twitter Sound Cloud You Tube

 

El nou disc del grup. Clica per anar a la seva pàgina

Portada CD Taumàtrop